Családi garázsborászatként 1998-ban kezdtünk borkészítéssel foglalkozni: a korábbi meglévő hobbipincét alakítottuk át és építettünk szőlőbirtokot, kizárólag palackos bort készítő pincévé Csaba hatására.
A szekszárdi dűlők, völgyek nagyon eltérő karakterűek. Mi a dűlőszelektált borainkon keresztül szeretnénk bemutatni a borvidék sokszínűségét, hogy nagy potenciállal bíró és egyedi borok készíthetők.
Kiemelt területeink: Iván-völgy, Görögszó, Porkoláb-völgy, Nána
A környezettudatos gazdálkodás nagyon fontos számunkra, ezért 2020-ban megkezdtük az átállást az organikus szőlőtermesztésre.
A termés kézi szüreteléssel és válogatással kerül feldolgozásra. Hagyományosan, nyitott kádakban erjesztjük a mustot, kézzel csömöszölünk majd a borainkat magyar tölgyfahordókban érleljük.
Borainkat a lendületes savak, a fajtakarakteres ízek és az elegancia jellemzi.
A portfóliónk helyi fajtákra; kadarkára, kékfrankosra és a rájuk épített tradícionális házasításra a bikavérre fókuszál.