Kékfrankos toros bortúra

 

2019. február 9-én, szombaton, 11-18 óráig, második évben kerül megrendezésre a Kékfrankos Toros Bortúra, Szekszárd déli részén található 3 pincészet összefogásával. Mind a 3 pincészet vendégül lát egy szekszárdi „nagy” pincészetet és egy „kis” pincét.

A belépő ára 15.000Ft, melyet elővételben lehet megvásárolni. A belépő tartalmaz egy poharat, 2-2 pohár bort mind a 9 pincészettől és melléjük minden helyszínen az alábbi „disznóságokat”.

Bodri Pincészet: vaddisznótoros téli erdő ihletésével
Takler Borbirtok: bőrös karaj, hagymás törtburgonyával, darabos vegyes savanyúsággal
Fritz Pincészet: hideg vegyes disznótoros ízelítő

 

Jegyek korlátozott számban kaphatók, melyeket elővételben 300 borturista vásárolhat meg!  Az alábbi 3 vendéglátó és 6 vendég pincészet kínálja Kékfrankos borait.

Bodri Pincészet – Vesztergombi Pince, Prantner Pince

Takler Borbirtok – Sebestyén Pince, Neiner Családi Pince

Fritz Pincészet – Dúzsi Tamás, Hetényi Pincészet

A Kékfrankos Toros Bortúra regisztráció helyszíne a belvárosban található Garay Élménypince (Szekszárd, Garay tér 19.), ahonnan ingyenes buszjárattal lehet eljutni a 3 vendéglátó pincészethez.

A rendezvényhez kapcsolódóan szombat este hét órától éjfélig az alábbi két vendéglátó pincészet borokkal, étellel, zenével várják a borturistákat. A programhoz résztvevők ingyenesen csatlakozhatnak, de a fogyasztást a túra ára nem tartalmazza, valamint részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Bodri Pincészet elérhetősége: vendeglatas@bodribor.hu és hétköznap 8-16 óráig 06-74-676700

Fritz Pincészet elérhetősége: http://fritz-tanya.hu/

A Kékfrankos Toros Bortúrán kóstolt borok megvásárolhatóak a Garay Élménypincében a túra kezdetétől 1 héten át. A túra hétvégéjén kibővített nyitvatartással, szombaton 9-23 óráig, vasárnap 9-18 óráig várja a borvásárlókat.

https://garaypince.hu/

 

Támogató