Szőlőbirtokunk 54 hektárnyi termőterülettel rendelkezik, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók, melyek nemcsak gyönyörűek, de a borvidék legértékesebb térségei közé is tartoznak. A 2018-as évben elkezdtük a szőlőterületeink átállítását ökológia gazdálkodásra, rezisztens szőlőfajtákat telepítettünk, ma pedig már a Tabu-hegy szőlőültevényein is biogazdálkodást folytatunk, mert hiszünk abban, hogy a jövő útja, a természetes értékeink védelme, és olyan borok készítése, amelyek megmutatják borvidékünk egyediségét és szépségét, a szekszárdi terroirt.

  1. augusztusában elkészült az új, modern borászatuk, mely eleget tesz a 21. századi követelményeknek, a látványkonyhával felszerelt kóstolótermünkben lehetőség nyílik boraink kóstolására is. Az új borászatunk különlegessége, hogy a saját egybefüggő 42 hektáros szőlőterületük lábainál található, így a szőlő feldolgozása a szüretet követően kíméletesen és a lehető legrövidebb idő alatt gravitációs technológia alkalmazásával történik, mely a kimagasló minőségű Schieber borok készítésének az alapját jelenti.
  • A 2018-as telepítésű Cabernet sauvignon és franc ültetvényen megkezdődik az ökológiai szemléletű szőlőművelés
  • Borászat ökológiai feldolgozói tanúsítvány 2020 – első ökológiai bor készítése (vásárolt szőlőből)
  • Az első ökológiai szőlőterület (1,9 ha) bejelentése a Biokontroll Hungária Kft-hez 2021-től
  • 2022-ben az ökológiai szőlőterületek növelése 16,5 ha-ra, mely magában foglalja a „Tabu-hegy” teljes területét
  • Ellenálló szőlőfajták telepítése: 2021 – Souvignier gris, 2022 – Solaris
  • Az első saját ökológiai szőlőtermés 2023-as évjárattól