Egy igazi családi borászat vagyunk, melyet 2010-ben alapítottunk a Szekszárdi Történelmi Borvidéken. Szekszárdon, a Kadarka u. 100. szám alatt található egykori pincesoron található borászatunk központja az 1800-as években, klasszicista stílusban épült műemléki épületegyüttes, mely pince-, présház és borszaküzlet, a különleges kulináris-, és borélményt nyújtó étteremmel, a Patina Borkúriával.
Szőlőbirtokunk 54 hektárnyi termőterülettel rendelkezik, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók, melyek nemcsak gyönyörűek, de a borvidék legértékesebb térségei közé is tartoznak. A 2018-as évben elkezdtük a szőlőterületeink átállítását ökológia gazdálkodásra, rezisztens szőlőfajtákat telepítettünk, ma pedig már a Tabu-hegy szőlőültevényein is biogazdálkodást folytatunk, mert hiszünk abban, hogy a jövő útja, a természetes értékeink védelme, és olyan borok készítése, amelyek megmutatják borvidékünk egyediségét és szépségét, a szekszárdi terroirt.
2020. augusztusában elkészült az új, modern borászatuk, mely eleget tesz a 21. századi követelményeknek, a látványkonyhával felszerelt kóstolótermünkben lehetőség nyílik boraink kóstolására is. Az új borászatunk különlegessége, hogy a saját egybefüggő 42 hektáros
szőlőterületük lábainál található, így a szőlő feldolgozása a szüretet követően kíméletesen és a lehető legrövidebb idő alatt gravitációs technológia alkalmazásával történik, mely a kimagasló minőségű Schieber borok készítésének az alapját jelenti.