
A Fritz Birtok nem csupán egy hely, hanem a családunk múltja, jelene és jövője. Harminc hektárnyi szőlőterület, ahol leginkább a borvidékhez szorosan kötődő helyi fajtákat termesztjük. Egy pince, ahol a legnagyobb odafigyeléssel készült boraink hosszú évekig tölgyfahordóban pihennek. Egy föld alatti borszentély, ahol felejthetetlen élmény a borkóstolás. Egy étterem, ahol valódiak az ízek, és igazán jól esnek a klasszikus magyar és sváb ételek. Egy panzió, ahol minden egyes szoba egyedi és szerethető. Egy hely, ahová szeretünk megérkezni és mindig visszatérni.
Prémium minőségű boraink elkészítéséhez a Szekszárdi borvidék, azon belül is az Aranydomb dűlő egyedi mikroklímája páratlan lehetőségeket kínál számunkra. A borkészítés során a helyi fajtákra, így a kékfrankosra és a kadarkára kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk. Hisszük, hogy a hagyományokról nem megfeledkezve, de a modern kor elvárásaira is hallgatva tudjuk továbbadni minden vendégünk számára azt a vidéki életérzést, amelyben a mindennapjaink telnek.

